AcasăActualitateCele mai toxice cupluri zodiacale!

Cele mai toxice cupluri zodiacale!

Înainte de a te arunca într-o relație, ai grijă mai întâi la ce semn zodiacal este persoana cu care doreşti să îţi petreci întreaga viaţă. Iată care sunt cuplurile de semne zodiacale care fac cele mai toxice perechi dintre toate:

Leu + Rac

Leul este un semn de foc, iar Racul este un semn de apă. Leul tânjește după aventură și după lumina reflectoarelor, Racului îi place acasă și într-o intimitate mai profundă.

Leii pot fi foarte sinceri și își pot împărtăși părerile fără sfială; acest lucru poate fi prea mult de gestionat pentru Racul sensibil, deoarece are tendința de a pune totul la inimă.

Racul se îndrăgosteşte o repede, dar începe încet să se îndepărteze și se întoarce în carapacea lui.

Dacă Leul nu înțelege căile Racului de intimitate mai profundă, nici Racul nu înțelege modul de explorare al Leului; relația este sortită să se îndrepte spre încheiere.

 Capricorn + Vărsător

Capricornul este un semn de Pământ, iar Vărsătorul este un semn de Aer.

Ca semn de Pământ, Capricornul este lent și minuțios. Îi place să facă planuri detaliate și nu îi plac schimbările, în timp ce Vărsătorul este un semn aventuros, este foarte spontan și face lucruri în funcţie de moment.

Capricornul fiind un semn de pământ vrea să acumuleze bogăție materială și arată dragostea într-un mod fizic, practic.

Vărsătorul aparține elementului aer și are nevoie de iubire cerească, tânjeşte să aibă pe cineva alături de care să să se ataşeze cu mintea, trupul și spiritul.

Nu le va păsa prea mult de mâncare, sex sau bani dacă găsesc pe cineva cu care spiritul lor are aripi pentru a zbura și a visa.

Capricornul și Vărsătorul este clar o relație interzisă.

Fecioara + Gemeni

Fecioara este un semn de Pământ, iar Gemeni este un semn de Aer. Fecioarele sunt practice și realiste, iar Gemenii sunt visători.

Gemenilor nu le place să stea într-un singur loc suficient de mult și sunt mereu în mișcare, cred în idei și viziuni și nu se îngrijorează cu adevărat de „cum”.

Fecioarele sunt și ele visătoare, dar sunt foarte practice și se concentrează asupra modului în care să facă lucruri.

Gemenii nu particupă prea mult în relaţia cu Fecioara și nu contribuie în vreun fel practic, atunci Fecioara va obosi în cele din urmă și va renunța.

Balanță + Taur

Taurul este un semn de Pământ, iar Balanța este un semn de Aer. Nevoia de loialitate a Taurului poate părea prea înăbușitoare pentru Balanță, iar nevoia Balantei de a se simți bine îl va dezamăgi pe încăpățânatul Taur.

Ambele semne sunt foarte încăpățânate și nu fac compromisuri, chiar și o decizie mică, cum ar fi alegerea culorii perdelelor, poate arunca în aer tensiunea dintre ele.

 Scorpion + Pești

Scorpionul și Peștii sunt ambii semne de apă și, prin urmare, foarte emoționale, dar ceea ce îi separă este modul în care își exprimă emoțiile, mai ales în relații.

Scorpionii pot fi nesăbuiți în comunicarea emoțiilor, în timp ce Peștii sunt extrem de slabi.

Ambele sunt semne cu spiritul liber, clocotind de emoții intense și doresc să trăiască viața la maxim, dar Scorpionii pot avea tendința de a se simți geloși și pot înăbuși Peștii, dorind tot timpul atenția asupra lor.

În timp ce amândoi caută un partener ideal care să le facă toate poftele, ambele semne simt emoții prea profund și nu pot face față bine certurilor, atfel că emoțiile lor intense reunite pot doar să arunce în aer relaţia.

Săgetător + Rac

Săgetătorul este un semn de foc de foc, iar Racul este un semn cardinal de apă. Pur și simplu nu au nimic în comun între ei.

Săgetătorului îi place să exploreze și să aibă experiențe noi, iar Racul este o persoană de casă. Săgetătorul vrea să experimenteze sexual, iar Racul vrea să se conecteze profund și emoțional. Amândoi se înțeleg unul pe celălalt, deoarece natura lor opusă îi atrage inițial, dar diferențele lor imense îi despart în cele din urmă.

 

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: