AcasăActualitateCel mai bun moment pentru a mânca micul dejun, prânzul și cina...

Cel mai bun moment pentru a mânca micul dejun, prânzul și cina dacă vrei să slăbești!

Sfaturile pentru pierderea în greutate se concentreze în special pe ce să mâncăm pentru a pierde în greutate. Însă la fel de important este şi momentul când să mâncăm micul dejun, prânzul și cina, pentru ca dietele să aibă efect.

Numeroasele cercetări în domeniu au identificat cel mai bun moment pentru a mânca micul dejun, prânzul și cina pentru a pierde în greutate. S-a descoperit că cel mai bun moment pentru a lua micul dejun este imediat după 7:00. De asemenea, este mai bine să vă programaţi prânzul între 12.30 și 13.00. Ora 12.38 este cea mai bună oră. Și când vine vorba de cină, cu cât o lași mai târziu, cu atât poate fi mai rău pentru dieta ta. Așa că încercați să luați cina între orele 18:00 și 18:30, 18:14 fiind cea mai bună oră conform studiilor.

În situaţia în care te trezești târziu și nu te încadrezi în orele indicate, este ideal să să mănânci în decurs de o oră de la trezire.

Când este cel mai bun moment pentru gustare?

Conform studiilor, orele 11.00, 15.15 și 21.30 sunt cele mai bune ore pentru gustare. Este recomandată o gustare oricând depăşiţi mai mult de patru ore între mese sau după un antrenament intens. Totuși, este important şi ce conţine gustarea. Este indicat să alegeţi gustări bogate în fibre cuplate cu un ingredient bogat în proteine, deoarece te va menține sătul pentru mai mult timp. Este întotdeauna important să practicați o alimentație atentă, chiar și atunci când serviți gustări.

Care este cea mai importantă regulă atunci când vine vorba de pierderea în greutate?

Dacă vrei să slăbești, cel mai important lucru de reținut este că trebuie să mănânci mai puține calorii decât arzi în fiecare zi. Cunoscut ca deficit de energie sau deficit de calorii, este de fapt singura modalitate de a pierde în greutate. Acest lucru se datorează faptului că atunci când consumi alimente, corpul tău își metabolizează proprietățile pentru energie. Această energie, corpul o folosește pentru orice, de la respirație la mers. Dacă mănânci mai multă mâncare decât are nevoie corpul tău, ai mai multă energie decât este necesar și astfel surplusul devine grăsime. Dacă mănânci mai puțin decât ai nevoie, vei avea mai puțină energie și corpul tău va apela la depozitele sale de grăsime pentru combustibil. În timpul ultimului proces are loc pierderea în greutate.

Iată cum ar trebui să arate dieta unei zile, pentru rezultatele dorite.

De exemplu, dacă ești o femeie de 30 de ani, care cântărește 70 kg, atunci pentru a pierde 0,25 kg pe săptămână, ar fi indicat să 1.677 calorii pe zi.

Mic dejun

Încercați să atingeți 400 de calorii dacă puteți cu câteva rețete de mic dejun cu conținut scăzut de calorii.

Masa de prânz

La ora prânzului (între 12:30 și 13), încercaţi să mâncaţi cel mult 500 de calorii Veți avea nevoie de un impuls la jumătatea zilei și este important să oferiți organismului dumneavoastră nutrienții și proteinele de care are nevoie.

Masa de seara

Cina (între orele 18:00 și 18:30) ar trebui să fie ultima masă a zilei, așa că alege şi aici aproximativ 500 de calorii. Nu doriți să vă simțiți prea plini înainte de culcare, așa că cel mai bine este să vă bazați cina pe proteine ​​și legume, decât să alegeți un fel de paste bogate în carbohidrați.

Respectați 400 de calorii pentru micul dejun, 500 pentru prânz și 500 pentru cină. Dacă faceți acest lucru, vă veți putea răsfăța cu două gustări de 100 de calorii pe parcursul zilei.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: