AcasăActualitateCea mai pură apă din lume, se află în România!

Cea mai pură apă din lume, se află în România!

În Muntii Bucegi, la 1.300 de metri altitudine, se găsesc șapte izvoare a caror apă uimește știința, fiind considerată cea mai pură din întreaga lume, mai exact între Lacul Bolboci și Scropoasa.

Mai exact, Cascada 7 Izvoare cade de pe o stâncă impunătoare, la baza căreia se intinde un covor de apă.

Oamenii muntelui spun că de aici își luau dacii apa și, odată cu ea, forța și energia, motiv pentru care există foarte multe mituri legate de acest loc.

Se presupune că cele șapte izvoare sunt chiar apa sfântă a dacilor. Aceștia credeau că izvoarele aveau puteri miraculoase de vindecare.

De altfel, pe scuturile de luptă ale dacilor se află și simbolul celor șapte izvoare misterioase din locul pe care chiar îl numeau Zona Nemuririi.

Cercetătorii români și străini  au dat ca explicație faptul că apa trece printr-un câmp magnetic, care îi ordonează structura moleculara, pana la ideal dar și că izvoarele ar traversa un zăcământ de argint acesta împiedică dezvoltarea bacteriilor .

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: