AcasăActualitateCe spun pantofii despre personalitatea unei femei?

Ce spun pantofii despre personalitatea unei femei?

Te-ai întrebat vreodată dacă ce porţi poate să arate despre tine ce fel de om eşti? Răspunsul ne-ar putea chiar surprinde. S-a demonstrat că, spre exemplu pantofii, pot spune despre tine mai multe decât ai putea tu în cuvinte. Cele mai uşor de “citit” se pare că sunt femeile. În cazul lor atât culoarea încălţămintelor, cât şi forma sau modelul, pot dezvălui despre persoana care îi poartă câteva caracteristici greu de descoperit.

Balerinii de exemplu. Tipul acesta de încălţăminte este purtat, se pare, de femeile timide care pe de altă parte dau dovadă de multă ambiţie şi diplomaţie. Acestea sunt firi stabile din punct de vedere emoţional, iar nivelul de simpatie faţă de sine este la cote destul de ridicate.

Femeile care poartă pantofii stiletto debordează de feminitate şi eleganţă. Sunt sigure pe ele şi au o personalitate puternică. Misterul le defineşte şi nu fac niciun pas în spate de la absolut nimic.

Femeile care adoră să poarte botine trebuie să ştie că acest lucru arată despre ele că  sunt persoane echilibrate, care nu pun mare preţ pe părerea celor din jur, sunt firi încrezătoare şi mereu pozitive.

În ceea ce privește femeile care nu ar purta nici în ruptul capului toc şi prefera în schimb sandalele fără toc, acestea se pot lăuda cu un caracter plăcut, sunt naturale, fără pic de răutate și care preferă lucrurile simplu.

Dacă în schimb ai făcut o pasiune pentru încălţămintea plictisitoare şi cu un aspect nu tocmai plăcut, află despre tine că ai o personalitate distantă, care pune lumea din jurul tău pe fugă şi toamai de aceea întâmpini dificultăți în a stabili relații personale.

Oricum ar fi, prin orice stări sufleteşti trecem, indiferent de dispoziţia pe care o avem, să nu uităm totuşi că suntem femei. Acel sex “slab” de care şi cei mai puternici bărbaţi se simt uneori intimidaţi. Aşa că, dragi femei, nu contează ce purtăm în picioare, atâta timp cât nu ne lăsăm capul plecat.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: