AcasăActualitateCe fel de prieten ești în funcție de zodia ta?

Ce fel de prieten ești în funcție de zodia ta?

Se spune că vremurile bune par mai bune cu cei mai buni prieteni, iar fazele întunecate ale vieții sunt mai uşor de suportat. Ei sunt acolo pentru a sărbători cele mai mici realizări ale tale și cele mai mari eșecuri. Sunt acolo când lumea se prăbușește și sunt acolo când aproape nimic nu mai are sens. Însă ce nu ştie multă lume, este că zodia are o mare importanţă atunci când ne alegem prietenii. Iată ce îi caracterizează pe fiecare dintre ei, în funcţie de zodiac lor:

Berbec

Primul semn de foc al universului zodiacal este bine cunoscut pentru onestitatea sa brutală, de fiecare dată. Așadar, dacă cauți o verificare rapidă a realității, Berbecul este prietenul tău de preferat. Îți vor spune dacă ai ruj pe dinți, dacă alegerea ținutei este greșită. Și chiar și atunci când respirația miroase. În plus, orice compliment venit de la prietenul tău Berbec nu este altceva decât adevăr și putem garanta același lucru. Acest semn zodiacal se ferește de manipulare sau răutate. Și este cazul clasic în care ceea ce vezi este ceea ce primești.

Taur

Taurul poate părea inițial greu de înfruntat, datorită atitudinii sale încăpățânate. Dar odată ce înveți să trăiești cu felul său de a fi, vei găsi o loialitate neclintită în cel mai bun prieten al tău, Taur. Ceea ce este extrem de rar în lumea de astăzi. Așadar, vine ploaia și soarele, poți fi sigur că Taurul încăpăţânat îți va sta mereu pe spate. Indiferent unde te duce viața.

Gemeni

Semnul zodiacal care este bine cunoscut pentru „personalitatea sa dublă” vine cu o etichetă dublă de distracție! Nu există NICIODATĂ un moment plictisitor cu un prieten Gemeni. Deoarece acest semn solar pare să știe aproape totul despre toată lumea. Deci, fie că este vorba despre cea mai recentă bârfă la locul de muncă sau pur și simplu detalii distractive ale propriilor vieți. Gemenii se laudă cu faptul că sunt povestitori de top! Îți vor face viața mai spontană și mai aventuroasă, cu simpla lor prezență.

Rac

Unul dintre cele mai protectoare și profund emoționale semne zodiacale, un prieten Rac este un prieten pe viață. Natura hrănitoare și caldă a Racului îl face prietenul mamă al echipei. Acest semn zodiacal nu numai că oferă sfaturi excelente. Datorită personalității lor de îngrijitor, ei reușesc să-și facă prietenii să se simtă iubiți și îngrijiți. Este mereu acolo pentru a le oferi prietenilor un umăr pe care să plângă sau chiar o dragoste dură, dacă situația o cere.

Leu

Leul plin de inimă este, fără îndoială, cel mai generos prieten pe care îl poate găsi cineva. Și, de asemenea, cel care dă startul petrecerii. Așadar, deși poți conta pe Leu să fie disponibil pentru tine ori de câte ori ai nevoie de el, acesta se vor asigura, de asemenea, că vei avea acces la cele mai tari petreceri din oraș, datorită abilităților lor sociale inimitabile. Te poți baza pe cel mai bun prieten al tău Leu pentru a-i înveseli pe toţi cu abordarea lui uşoară a vieţii. Și, de asemenea, să preia conducerea ori de câte ori apare o situaţie. Deoarece acest semn zodiacal este un lider înnăscut.

Fecioara

Fecioara este în mod automat prietenul „voi-avea-grijă-de-toţi” din echipă. Te poți baza pe o Fecioară pentru a-ți face viața mai ușoară doar cu prezența ei. Fie că ai nevoie de ajutor pentru prezentarea la clasă, pentru a obține un interviu de angajare, pentru a cumpăra cadoul perfect pentru jumătatea ta mai bună sau chiar pentru a-ți linişti inima, un prieten Fecioară este tot ce ai nevoie. Acest semn zodiacal va fi mereu în preajmă pentru a da o mână de ajutor. Chiar dacă este ora 2 dimineața.

Balanța

Balanța calmă este una dintre cele mai amabile persoană pe care o veți întâlni vreodată și aceasta este calitatea înnăscută a acestui semn zodiacal. Ei vor observa cele mai mici lucruri de care aveți nevoie și de multe ori vă vor obține la fel, fără ca voi să le aduceți în discuție în vreo conversație. Vă vor sprijini din toată inima și vă vor verifica mereu. Urăsc conflictele și conversațiile intense, așa că vor face tot posibilul pentru a evita situațiile dificile cu prietenii.

Scorpion

Prietenul universului zodiacal, Scorpionul este loial până la stele şi înapoi. Poți avea încredere în acest semn zodiacal cu cele mai adânci secrete ale tale și poți fi sigur că nu își vor face niciodată drumul către publicul larg. Dacă sunteți prieteni cu acest semn zodiacal, fiți siguri că vă vor trata ca pe o familie și vă vor păzi spatele indiferent de situație.

Săgetător

Prietenul tău Săgetător va fi mereu aici pentru a-ți aminti că totul în viață devine în cele din urmă mai bine și el/ea va fi acolo pentru a-ți oferi doza atât de necesară de pozitivitate. Chiar și atunci când lucrurile par cu adevărat sumbre. Le place să fie înconjurați de cei mai apropiați prieteni și au un simț al umorului inimitabil. Care aproape întotdeauna face ziua mult mai bună. Prietenul tău Săgetător te va împinge ușor să ieși din zona ta de confort și te va ajuta să abordezi viața cu un strop de pozitivitate.

Capricorn

Capricornul este cu ușurință una dintre cele mai muncitoare semne zodiacale și își dorește ca prietenii săi să exceleze în viață. Sunt puternici la minte și extrem de dedicați obiectivelor lor. Astfel, se vor asigura că oamenii pe care îi iubesc își urmăresc și visele. Poți conta pe un Capricorn care să stea alături de tine și să te ghideze cu răbdare. Indiferent de confuzia ta. De asemenea, știu să te facă să te simți ca acasă, cu natura lor caldă și hrănitoare.

Vărsător

Un Vărsător este un semn zodiacal extrem de intuitiv. Și este unul dintre puținii oameni care te vor împinge să ieși din zona ta de confort. Este un rebel înnăscut și un revoluționar la suflet. Așa că poți avea încredere în Vărsători pentru a aduce o bucată de aventură și noutate în viața ta. Dacă ai un prieten Vărsător, fii sigur că unele dintre cele mai bune momente din viața ta vor fi atunci când ai mers înainte și ai făcut cele mai nebunești lucruri cu ei!

Pești

Înțelept dincolo de ani, o persoană în zodiac Pești este un guru și un prieten al vieții. Aproape întotdeauna va veni cu cel mai bun sfat atunci când toată speranța pare pierdută. Întotdeauna vor empatiza cu tine și vor asculta cu simpatie tot ce ai de spus. Prietenii tăi Pești nu te vor judeca niciodată. Deoarece țin profund la tine și doresc să te facă să te simți iubit. Cel mai mult, acceptă extrem de mult oamenii pe care îi iubesc. Cu toate ciudațenile și neplăcerile lor.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: