AcasăActualitateCatedrala Naţională, senzaţii tari pentru un paraşutist! Vezi VIDEO

Catedrala Naţională, senzaţii tari pentru un paraşutist! Vezi VIDEO

Cei care se întrebau pentru ce s-au investit aşa mulţi bani în Catedrala Naţională, acum avem şi răspunsul. De fapt a luat fiinţă pentru a oferi senzaţii tari celor care doresc să îşi forţeze limitele. O demonstrează imaginile apărute pe internet cu un bărbat care a găsit de cuviinţă să sară cu paraşuta chiar în interiorul clădirii. Acum serviciile de pază şi supraveghere de la şantierul Catedralei Naţionale efectuează verificări să îl găsească pe cel care, se pare, a pătruns fraudulos în lăcaşul de cult.

Potrivit Departamentului de Coordonare a lucrărilor de şantier de la Catedrala Naţională, „în urma verificărilor efectuate până în acest moment pe şantierul Catedralei Naţionale, s-a constatat că persoana care a efectuat un salt cu paraşuta în interiorul acesteia a pătruns acolo în mod total fraudulos, intrând într-un sector foarte greu accesibil din punct de vedere logistic şi administrativ, după încheierea programului de lucru din ziua respectivă”.

Din analiza imaginilor, se pare că evenimentul ar fi avut loc anul trecut, în perioada verii. „Menţionăm că incidentul reprezintă o faptă frauduloasă, comisă în mod abuziv şi fără nicio implicare din partea celor care lucrează în acest şantier. Având în vedere gradul ridicat de risc al incidentului, echipa coordonatoare de la Catedrala Naţională va solicita sprijinul autorităţilor competente care sunt în măsură să efectueze o anchetă adecvată în vederea depistării persoanei respective”, precizează reprezentanţii Departamentului de Coordonare.

Cei care sar cu paraşuta de pe clădiri sau din interiorul lor pot fi traşi la răspundere pentru violare de domiciliu sau violarea sediului profesional, dacă vorbim despre o firmă, însă nu pentru saltul în sine. Dacă va fi descoperit, teribilistul din catedrală riscă fie o amendă fie închisoarea de 3 luni la doi ani.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: