AcasăActualitateCarmen de la Sălciua în culmea fericirii!

Carmen de la Sălciua în culmea fericirii!

După o căsnicie eşuată cu Culiţă Sterp, Carmen de la Sălciua trieşte din nou clipe de fericire. Iubitul a cerut-o în căsătorie. Şi nu oriunde, ci în Dubai, unde cei doi petrec câteva zile de vacanţă.

Viaţa sentimentală a cunoscutei cântăreţe Carmen de la Sălciua este una cu năbădăi. După o relaţie de nouă ani de zile cu Culiţă Sterp şi mai apoi, o căsătorie de un an de zile, cei doi s-au despărţit cu scandal. Ambii au acuzat atunci infidelitatea celuilalt, însă doar Culiţă s-a afişat cu noua lui iubită, cu care are şi un băieţel. După o perioadă în care părea că suferă şi nu îşi mai găseşte liniştea, Carmen şi-a întâlnit alesul. Partea proastă este că alesul avea la rândul lui aleasă. Adică era căsătorit. O bună perioadă de timp Carmen a fost arătată cu degetul de către fani, fiind contestată pentru că iubea un bărbat însurat. Cei doi s-au ascuns o perioadă şi nu au apărut public decât atunci când Marian Corcheş, iubitul cântăreţei, a intentat divorţ. La începutul acestui an a devenit un bărbat liber iar astăzi şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie pe Carmen. “Am spus da! Te iubesc pentru totdeauna!” a postat cântăreaţa pe Instagram.

Nici fosta relaţie a lui Marian Corcheş nu a fost lipsită de acuze. În timp ce fosta soţie arăta cu degetul spre Carmen că i-a destrămat căsnicia, Marian a acuzat-o că l-a înşelat şi ea în cei trei ani şi jumătate de relaţie. Oricum ar fi, cert este că noul cuplu Carmen-Marian par foarte fericiţi şi îndrăgostiţi şi poate, de această dată îndrăgita cântăreaţă a tras lozul câştigător.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: