AcasăActualitateCând ai prea mulţi bani, pleci pe Marte! Cel mai bogat om...

Când ai prea mulţi bani, pleci pe Marte! Cel mai bogat om din lume vinde tot şi pleacă pe Marte!

Cel mai bogat om din lume, cel care conduce compania Tesla, Elon Musk, şi-a vânzândut toate cele şapte reşedinţe din California. El a strâns în cont în urma tranzacţilor, un total de 128 de milioane de dolari şi a obţinut un profit estimat la 25 de milioane de dolari. Decizia lui Musk vine după ce în urmă cu ceva timp şi-a arătat dorinţa sa de a se concentra asupra misiunii sale de a trimite oameni pe Marte. Tocmai de aceea miliardarul a început să strângă şi mai mulţi bani decât avea.

Odată cu vânzarea ultimei sale case, Musk trăieşte acum într-o locuinţă închiriată, mult mai mică, în valoare de 50.000 de dolari în apropierea sediului central al SpaceX din Boca Chica, Texas.

Elon Musk avea o avere evaluată la sfârşitul anului 2021, la peste 335 de miliarde de dolari. Planul miliardarului este de a pune bazele unui oraș autosusținut cu ferme hidroponice alimentate cu energie solară, unde oamenii pot trăi permanent, la 34 de milioane de mile depărtare de Pământ.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: