AcasăActualitateAu consumat ciuperci otrăvitoare chiar de la Mănăstire!

Au consumat ciuperci otrăvitoare chiar de la Mănăstire!

Trei pelerini şi două măicuţe de la Mănăstirea Hurezi, județul Vâlcea, au fost ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce, în prima zi de Rusalii, au consumat mâncare de ciuperci la lăcaşul de cult. Ciupercile fuseseră culese din apropierea mănăstirii.

„Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au fost solicitaţi pentru o intoxicaţie alimentară cu ciuperci, la un lăcaş de cult în localitatea Horezu, sat Romanii de Jos, unde mai multe persoane au cerut ajutor. În urma acestei solicitări, cinci persoane au fost transportate de echipajele SMURD şi SAJ la UPU Vâlcea pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare. În momentul preluării, persoanele în cauză, prezentau stări de rău (greţuri şi vărsături)”, a transmis ISU Vâlcea.

Starea acestora este stabilă, însă una din călugărițe ar avea o situație medicală ceva mai delicată, ea ajungând la spital cu tensiunea mică și cu modificări la ficat. Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea au precizat că în acest caz s-a deschis o anchetă penală.  „Poliţiştii s-au sesizat din oficiu întocmind un dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”. Și DSP a anunțat că face verificări în acest caz.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: