AcasăActualitateAr putea Kate Middleton să devină regină înaintea Camillei? Scenarii posibile privind...

Ar putea Kate Middleton să devină regină înaintea Camillei? Scenarii posibile privind succesiunea la tron!

Sunt şanse ca Kate Middleton să devină regină înaintea lui Camilla Parker Bowles? Sau care va fi titlul Camillei când Prințul Charles va deveni rege? Ce se va întâmpla când Regina moare, alege să se retragă înainte sau abdică de la tron? Aceste întrebări sunt pe buzele multora ăn ultima perioadă, deși se ştie că cel mai probabil fiul ei, Prințul Charles, care este următorul în linia de ordine pentru tron, va prelua monarhia.

Cu toate acestea, există câteva scenarii în care acest lucru nu s-ar produce. Mai ales că experții regali au dezvăluit că Kate Middleton, acum ducesa de Cambridge, se pregătește deja să devină regină. Deși nimic nu a fost confirmat, oamenii sunt curioși să afle ce ar însemna asta pentru Camilla. Sunt şanse oare ca ducesa de Cornwall va deveni regina? Iată scenariile posibile:

Da, este o posibilitate. Dacă Charles moare înaintea reginei, atunci fiul său, prințul William, va deveni rege al Angliei când regina va muri. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, atunci Kate, ducesa de Cambridge, ar prelua un rol similar cu cel al unei regine. Deşi Kate ar fi căsătorită cu un rege, ea nu va deveni regină în același mod în care este Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a. Și dacă i s-ar întâmpla ceva lui William în timp ce este rege, ea nu ar prelua monarhia. Această onoare va reveni prințului George, fiul celor doi.

Titlul lui Kate Middleton atunci când va domni William va fi cel de Regina Consort. Acesta este titlul acordat în mod tradițional soției regelui sau soţului reginei.

Al doilea scenariu este ca prinţul Charles să devină rege, Atunci soția sa Camilla va deveni cunoscută drept Regina Consort.

Încă un scenariu arată faptul că Prințul William ar putea deveni rege doar dacă prințul Charles ar alege să abdice. Linia de succesiune la tron este reglementată de Parlament și nu poate fi modificată de monarhie.

Cine este următorul în ordinea tronului britanic după Charles și William?

După Prințul Charles și Prințul William, fiul cel mare al Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul George, este următorul în linia de succesiune la tron. El va fi un Rege Regnant, deoarece s-a născut în familia regală și astfel poate domni ca monarh.

Dacă Prințul George abdică, atunci Prințesa Charlotte poate prelua tronul, fiind a patra la rând. Și dacă o refuză, atunci onoarea revine fratelui ei, Prințul Louis.

Cine va fi următoarea regină?

Următorul membru al familiei regale care ar putea deveni regina Angliei este Prințesa Charlotte. Acest lucru se datorează faptului că, pentru ca un monarh să domnească ca rege sau regină, trebuie să se nască în familie. Și acesta este motivul pentru care Camilla, ducesa de Cornwall și Kate Middleton nu vor fi niciodată regina Regnant. Deși Charlotte este următoarea regina posibilă prin naștere, s-ar putea să nu preia vreodată tronul. Acest lucru se datorează faptului că, dacă Prințul George are copiii săi, aceștia se vor muta deasupra ei în linia de succesiune. Apoi, din nou, dacă Prințul George nu produce un moștenitor sau abdică, Prințesa Charlotte va deveni regină.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.
Articolul precedentZăpadă de 5 metri în România!
Articolul următorAzi, 14 Mai, în timp!

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: