AcasăActualitateAndreea Mantea va fi gazda unui nou proiect de televiziune!

Andreea Mantea va fi gazda unui nou proiect de televiziune!

După ce în ultimii ani a prezentat mai multe emisiuni, Andreea Mantea pregătește o surpriză fanilor săi. Aceasta va putea fi văzută într-un nou reality show care va începe în curând la Kanal D. ”Casa Iubirii” se anunță un proiect de televiziune cu totul diferit de cele care sunt în acest moment pe Tv. ”Va fi un dating show impresionant, o experiență cu totul nouă pentru telespectatori: Casa Iubirii. Andreea Mantea va fi prezentatoarea acestei emisiuni inspiraționale și omul plin de empatie care le va fi alături concurenților aflați în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocări.” ne transmit producătorii noului show de televiziune.

Andreea Mantea a câștigat simpatia telespectatorilor într-un alt reality de televiziune de mare succes, ”Puterea Dragostei”. Filmările au avut loc în Turcia, iar Andreea Mantea a stat acolo mai bine de un an de zile. După două sezoane a predate ștafeta Cristinei Dorobanțu. de această dată însă emisiunea nu s-a mai bucurat de același succes, producătorii fiind nevoiți să încheie filmările. Din 2020, de când Andreea a încheiat filmările în Turcia, aceasta a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune: ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, ”O nouă șansă”, ”Se strigă darul”. De această dată, îndrăgita prezentatoare are gânduri mari și speră la un succes mult mai mare decât ”Puterea Dragostei”: „Sunt emoționată și fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunță a fi foarte frumoasă. Sunt convinsă că toți cei de acasă vor fi bucuroși să descopere niște oameni curați sufletește, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc și atât de important: să-și găsească dragostea. Vom rescrie modalitatea de a face reality show, telespectatorii vor avea parte de o experiență cu totul nouă și foarte plăcută. Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoțiile uriașe la unison cu concurenții!”

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: