AcasăActualitateAndreas Vythoulkas, un medic trimis de Dumnezeu, să schimbe destine!

Andreas Vythoulkas, un medic trimis de Dumnezeu, să schimbe destine!

Cuplurile care se luptă cu infertilitatea, duc o greutate imensă în suflet. Iar studiile arată că tot mai multe familii duc această luptă grea. În ultimii ani în România, fertilitatea scade într-un ritm accelerat, aşa că foarte multe cupluri se văd nevoite să renunţe la a mai merge la medicul lor ginecolog şi să treacă pragul unui medic specialist în infertilitate. De departe, unul dintre cei mai buni şi pregătiţi medici în acest domeniu, este medicul grec Andreas Vythoulkas. Multe dintre pacientele lui ar spune că este mai degrabă îngerul din viaţa lor, cel care le-a apărut când aveau cel mai mare nevoie de ajutor, iar Dumnezeu l-a trimis pe el…cel care luptă cot la cot cu ele, cel care le ascultă, cel care plânge alături de ele când un tratament nu reuşeşte din prima dar care nu se dă bătut, iar la final trăieşte bucuria de a aduce pe lume un copil, ca şi cum este bucuria lui.

Cine este de fapt Andreas Vythoulkas?

Andreas Vythoulkas este medic specialist în obstetrică-ginecologie, cu competenţe în infertilitate, laparoscopie, ecografie, histeroscopie, colposcopie. El este co-fondator în România al Clinicii Genesis Atena, specializată în reproducere umană asistată. S-a născut în Grecia, însă a făcut facultatea în România şi de 15 ani, nu a mai plecat de aici. Este grec, însă se simte român, mai ales că, familia lui trăieşte în România. Are trei copii, însă a adus pe lume mai bine de trei mii. Trei mii de suflete care au venit cu greu pe lume. Cu tratamente, prin inseminare sau fertilizare, cu suferinţă şi cu o luptă atât de grea, încât puţini o pot duce. Dar pentru asta este Andreas Vythoulkas…să lupte alături de cuplurile puse la grea încercare. Încă de când îi treci pragul cabinetul, medicul te întâmpină cu o energie, pe care puţini medici ţi-o transmit. Îţi zâmbeşte mereu şi nu te lasă să renunţi chiar dacă ai şanse minime să aduci pe lume un copil. Îţi răspunde la mesaje mereu, fie zi, fie noapte, fie sărbătoare sau weekend. O face pentru că şi-a luat un angajament. Acela de a-ţi pune în braţe copilul, indiferent cât de grea este lupta.

Nume cunoscute i-au trecut pragul cabinetului!

Infertilitatea loveşte la întâmplare. Nu contează că eşti om de rând sau persoană publică. Foarte multe femei cunoscute în showbizul românesc s-au confruntat cu incapacitatea de a râmâne însarcinate. Aşa că l-au ales pe medicul grec să le ajute. Şi multe dintre ele au reuşit să-şi îndeplinească visul. Una dintre ele este Lili Sandu, care nu a ascuns niciodată faptul că băieţelul său a venit pe lume, cu sprijinul medicului Andreas Vythoulkas.

“Dnul doctor Andreas Vythoulkas este nu doar un doctor extraordinar dar şi un om minunat. Dumnezeu ne-a îndrumat paşii către el şi la rândul meu îl recomand cu toată încrederea oricărei viitoare mămici. Atât dânsul, cât şi echipa lui sunt mereu alături de cele care le devin paciente şi asta indiferent de statutul social, fiecare pacientă fiind tratată la fel” a postat vedeta pe o reţea de socializare. Printre persoanele publice care au reuşit să râmână însărcinate chiar şi peste 40 de ani, se numără şi cântăreaţa Angela Rusu. Aceasta îşi strange acum în braţe fetiţa tot datorită medicului Andreas Vythoulkas şi spunea la naştere că “Dumnezeu lucrează prin oameni”, mulţumindu-i medicului grec pentru minunea din viaţa ei. Printre pacientele cunoscute ale medicului se numără şi Mara Bănică, Geanina Lungu, Carmen Moise au Eli Roman.

Indiferent de ce nume ai, dacă eşti persoană publică sau nu, dacă eşti o persoană curajoasă sau te temi de un eşec, contează să crezi în Dumnezeu. Şi să ai încredere în medical Andreas Vythoulkas. Să-ţi laşi destinul în mâinile lui. Poţi să fii sigură că va lupta cu toată forţa pentru reuşita ta. Pentru că, pentru el nu contează să mai adauge încă un număr la miile de sarcini reuşite, ci să fie împăcat în faţa lui Dumnezeu că a mai făcut o familie fericită.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: