AcasăActualitateAnca Țurcașiu, o femeie care a găsit mereu puterea de a se...

Anca Țurcașiu, o femeie care a găsit mereu puterea de a se reinventa

Atunci când spui Anca Țurcașiu, spui o femeie completă. La cei 51 de ani, vedeta se poate lăuda cu un CV impresionant. După ce a câștigat faima ca și actriță sau cântăreață, aceasta și-a găsit un hobby care de curând a devenit chiar mai mult decât atât:  predă cursuri privind arta conversației sau ținuta în societate pentru adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani. Și se pare că este și extrem de căutată, mai ales că la sfârșitul săptămânii viitoare are deja ediția cu numărul opt al cursului. Pe lângă asta, a creat împreună cu un atelier vestimentar cunoscut din țara noastră, o colecție de haine pentru femei, care s-a bucurat de un real succes.

Și dacă credeați că s-a oprit aici, aflați că nu este tocmai așa. Vedeta poate oricând să fie confundată cu un instructor de fitness, mai ales că, de câțiva ani, este o împătimită a acestui sport, apărând în diverse filmulețe pe internet, practicând acest tip de mișcare.

De unde atâta energie? Ne spune chiar ea, cum a făcut să se reinventeze în toți acești ani: ”Niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt, să-ți găsești fericirea, să faci doar ceea ce îți face plăcere și să te înconjori de oameni care să te inspire. M-am reinventat de mai multe ori, căci viața este plină de tot felul de surprize. Deși este un proces greu, anevoios, rezultatul merită fiecare moment de efort. Da, se poate la orice vârstă. Primul pas este să crezi că poți oricând să alegi o nouă conjunctură, să treci peste obstacole și să îți schimbi stilul de viață.”

Vedeta a trecut printr-un divorț în anul 2020 după 22 de ani de căsătorie, însă a reușit să depășească momentele grele. Acum arată mai înfloritoare ca niciodată și demonstrează că vârsta este doar un număr în buletin.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: