AcasăActualitateAmplă acţiune de căutare în munţii de la graniţa României cu Ucraina!

Amplă acţiune de căutare în munţii de la graniţa României cu Ucraina!

Autorităţile din Maramureş sunt în alertă după ce o femeie a anunţat faptul că mai multe persoane, ce intenţionau să treacă din Ucraina în România, s-au rătăcit pe Muntele Pop Ivan, masiv ce se află chiar la limita cu ţara vecină. “În urma unei sesizări telefonice primite la dispeceratul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, instituțiile publice cu atribuții în domeniul ordinii publice și siguranței naționale, împreună cu Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș acționează, în prezent, în sistem integrat, pentru găsirea unor posibile persoane rătăcite pe Muntele Pop Ivan. Apelul telefonic a fost efectuat de către o persoană de sex feminin.” au transmis reprezentanţii Instituţiei Prefectului Maramureş.

După primirea apelului au fost luat măsuri operative, în zona respectivă fiind trimise mai multe echipaje care desfășoară, în sistem integrat, activități de căutare, salvare, acordarea primului ajutor și transportarea în siguranță a posibilelor persoane rătăcite în zona de responsabilitate. Au fost anunțate și autoritățile de frontieră  ucrainene, în vederea cercetării în comun a aspectelor sesizate. De asemeneatimp de câteva ore, astăzi, un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, din al cărui echipaj a făcut parte și un polițist de frontieră a survolat zona de responsabilitate, în scopul observării persoanelor rătăcite. Acțiunea de căutare, deocamdată, a fost fără rezultat , aceasta continuând până când li se va da de urmă dispăruţilor.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: