AcasăActualitateAdela Popescu are din nou COVID-19. Vezi cine o înlocuieşte la emisiune!

Adela Popescu are din nou COVID-19. Vezi cine o înlocuieşte la emisiune!

După ce la jumătatea lunii septembrie a anului trecut, cunoscuta prezentatoare de televiziune, Adela Popescu anunţa pe o reţea de socializare că s-a imbolnăvit cu noul virus, iată că această a avut din nou ghinion. După câteva simptome care au ingrijorat-o, aceasta şi-a făcut testul, rezultatul fiind pozitiv.

Cunoscuta prezentatoare a fost nevoită să lipsească astăzi de la emisiunea “Vorbeşte Lumea” după ce s-a infectat cu noua tulpină Omicron. “Nu am simptome grave. Am nasul înfundat şi mă doare gâtul. Spre deosebire de data trecuta, acum mă simt mult mai bine” a declarant prezentatoarea. Nici cei doi coprezentatori, Bogdan şi Shurubel, nu au fost astăzi în platoul emisiunii, aceştia fiind izolaţi pentru cinci zile, ca şi contacţi ai Adelei.

Deşi cei trei au lipsit astăzi, emisiunea s-a bucurat de un adevărat succes. Asta pentru că, gazda emisiunii a fost nimeni altul decât Cabral. În stilul caracteristic, acesta a întreţinut atmosfera şi a făcut ca mesajele fanilor să curgă pe pagina emisiunii, de pe Instagram. Cu toţii l-au felicitate pentru atmosfera creată dar şi pentru faptul că le-a adus zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineţii.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: