AcasăActualitateAcestea sunt cele mai puternice 4 semne zodiacale!

Acestea sunt cele mai puternice 4 semne zodiacale!

Cu siguranţă aţi întâlnit în viaţă indivizii care sunt lideri născuți în mod natural, a căror energie domină o cameră și emană vibrații majore. Aceste semne au un anumit nivel de influență socială și autocontrol care definește natura lor puternică.

Leu

Regele junglei și…al zodiacului! Leii sunt lideri cu un puternic simț al caracterului și instinctului. Se nasc intre 23 iulie si 22 august si sunt guvernaţi de Soare. A cunoaște un Leu înseamnă a-l admira şi iubi. Datorită farmecului magnetizant și personalităților extrovertite, Leii știu să comande o mulțime și să fie mereu în centrul atenţiei.

Leilor nici nu le trece prin minte că altcineva ar putea fi mai bine echipat să conducă, ei doar își asumă rolul. Ei cred cu adevărat că știu ce este mai bine (dau şi o mulțime de sfaturi nesolicitate). Ca orice lider bun, ei au grijă de oamenii lor, pledând mereu pentru cei defavorizați și asumându-și responsabilitatea atunci când este nevoie.

Scorpion

Această listă nu ar putea exista fără iubiții noștri Scorpioni. Puternic, independent și observator sunt doar câteva cuvinte pentru a-i descrie pe cei născuți între 23 octombrie și 21 noiembrie. Nimeni nu are puterea să te rănească ca un Scorpion. Așa cum sugerează și numele lor, înțepătura unui Scorpion poate fi fatală – greu se recuperează după durerea inimii produsă de un Scorpion… Într-un sens romantic, puterea lor poate fi însuflețită. Este adânc, cu o latură de pericol (și probabil cu multe îndoieli).

Un sfat prietenos, nu te pune rău cu un Scorpion. Condus de Pluto, planeta asociată cu întunericul care orbitează cel mai departe de Soare, Scorpionul are o partea întunecată, strategică, răzbunătoare și destul de persistentă. Vor obține ceea ce își doresc, indiferent de cât timp va dura. Nu-ți pierde timpul încercând să-i convingi de ceva odată ce s-au hotărât.

Berbec

Născuți între 21 martie și 19 aprilie, Berbecii sunt primul semn al zodiacului și trebuie să fie primii în aproape orice altceva. Acest semn de foc este cunoscut pentru capacitatea de a ilumina o cameră. Sunt plini de compasiune și motivați – dacă nu sunt în vârf, nu sunt mulțumiți. Cu toate acestea, acest lucru îi face adesea să se simtă nesiguri și să acționeze puțin nechibzuit pentru a câștiga (chiar dacă nu este o competiție).

De aceea, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că Berbecul este condus de Marte, planeta asociată cu războiul și ați ghicit, puterea. Nivelurile inepuizabile de energie ale unui Berbec pot obosi pe toți ceilalți. Un Berbec nu va renunța, care este probabil cea mai mare putere și slăbiciune a lor.

Capricornul

Dacă a existat vreodată un semn care știe cum să treacă la treabă, acesta este Capricornul. Născuți între 22 decembrie și 16 ianuarie, Capricornii sunt înzestrați cu o energie mare. Ei pot fi nemiloşi, mai ales în urmărirea eforturilor lor. Saturn reprezintă responsabilitatea, munca grea și determinarea și este conducătorul Capricornului.

Autocontrolul unui Capricorn este de neegalat. Nu este neobișnuit ca acest semn de pământ practic și hotărât să devină o figură de autoritate. Ei captivează fără efort o mulțime, datorită capacității lor speciale de a vedea oamenii așa cum sunt cu adevărat și de a-i face să se simtă în siguranță. Natura lor inerentă este să îngrijească și să hrănească, un aspect cheie al esenței lor puternice.

 

 

 

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: