AcasăRelații5 semne că ai întâlnit persoana potrivită!

5 semne că ai întâlnit persoana potrivită!

Atunci când ești îndrăgostit, iar fluturii îți zboară prin stomc, este ușor să crezi că de data asta ai dat lovitura și ți-ai întâlnit sufletul pereche. Însă nici cele mai bune relații nu sunt chiar un basm. De fapt, atunci când alegi să-ți petreci viața cu cineva, trebuie să fii pregătit pentru orice. Vor fi certuri, zile proaste, suișuri și coborâșuri..dar, până la urmă despre asta este viața.

Atunci când intri într-o relație, important este să recunoști dacă aceea este persoana care te face fericit și care se potrivește de minune cu tine. Iată câteva semne că a dat norocul peste tine:

  1. Te simți în siguranță și mulțumit.

De obicei femeile își doresc de la o relație, cât mai mult romantism, flori și vorbe dulci. Află că de fapt o astfel de pasiune arzătoare este una trecătoare. Dorește-ți mai bine pe cineva care să aibă grijă de tine, care te întreabă dacă ai mâncat astăzi, care te acoperă, să nu răcești, care sa fie lângă tine, să ai un umăr pe care să plângi. Gesturile romantice sunt și ele bune din când în când pentru că țin vie iubirea dintre voi, însă grija cuiva face cât o mie de buchete de flori. Dacă simți că ai găsit persoana lângă care te simți în siguranță, ai tras lozul câștigător.

  1. Acțiunile lor arată cât de mult le pasă.

Cineva care îți oferă cadouri nu înseamnă neapărat că îi pasă de tine și de nevoile tale. În loc de cadouri, partenerul trebuie să arate că îi pasă de tine și de fericirea ta. Dacă în loc de o bere cu băieții, allege să stea cu tine acasă când ți-e rău, dacă, desi este obosit, să cu tine și te ajută să faci o lucrare pentru job sau dacă alege să meargă cu tine la mare, desi el urăște asta, e clar că omului îi pasă de tine și este exact ce îți trebuie.

  1. Certurile sunt pașnice

În cele mai multe relații certurile se termină cu meciuri grele, țipete sau uși trântite. Nu este surprinzător atunci că relația nu funcționează. Asta pentru că niciunul dintre parteneri nu a găsit o modalitate de a se certa într-un mod productiv și sănătos. Certurile sunt normale într-un cuplu însă este imperativ să vă dați seama cum să le rezolvați și să le gestionați într-un mod care să nu facă daune ireparabile sentimentelor celuilalt.

4. Trebuie să comunicați despre orice.

Este probabil cel mai repetat sfat în relație, din lume, însă comunicarea chiar unește oamenii și mai bine. Partenerul tău ar trebui să fie confidentul tău și persoana în care ai încredere în toate privințele. Dacă omul de lângă tine este persoana la care mergi prima data să îi spui ce ai pe suflet, atunci este alesul.

  1. Ei nu sunt deranjați de emoțiile tale

Atunci când partenerul te înțelege chiar și când tu nu o faci, este clar că ai dat peste omul potrivit. Este extrem de greu să întâlnești un om care să îți suporte plânsetele, văicarelile sau veșnica nemulțumire din orice. Dacă sunt astfel de oameni. Care iubesc chiar și astfel de comportamente la persoana iubită.

Nu trebuie să credem în suflete pereche. Nu există o singură persoană pe toată această planetă de miliarde de oameni care ne va face fericiți. Abia atunci când renunți să-ți cauți sufletul pereche, atunci cunoști persoana cu care vei fi cel mai fericit și care întruchipează tot ceea ce îți dorești de la un partener de viață.

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: