AcasăActualitate5 destinaţii din Europa, preferate de turişti pentru a-şi petrece Paştele!

5 destinaţii din Europa, preferate de turişti pentru a-şi petrece Paştele!

Ai în sânge călătoriile şi vrei să profiţi de Sfintele Sărbători Pascale pentru a vizita locuri noi? Iată propunerile noastre pentru o minivacanţa de Paşte de neuitat:

  1. Viena

Viena se află în top 10 destinații europene care au cel mai mult succes în rândul călătorilor. Capitala Austriei este de departe cel mai primitor și sigur oraş din Europa. Putem spune că Viena poate fi considerat un muzeu în aer liber unde istoria și cultura merg mână în mână. Dacă alegeţi să vizitaţi Viena de Paşte, trebuie să ştiţi că vă puteți bucura de concertele pentru pian ale lui Mozart în Sala de Aur a Muzikverein, puteți descoperi Palatul Schönbrunn sau pur și simplu vă puteți plimba prin numeroasele piețe decorate pentru Paşte, peste tot în oraș.

  1. Colmar

Colmar, în Alsacia, reprezintă o destinație de vizitat pe tot parcursul anului. Este locul ideal pentru Sărbătorile de iarnă, este o destinație foarte romantică de Ziua Îndrăgostiților  dar și o destinație perfectă pentru Paște. An de an, în oraşul Colmar se sărbătorește primăvara. Nici Sărbătorile Pascale nu sunt uitate. Aici două piețe mari inima orașului, unde zeci de expozanți oferă produse originale și artizanale. Cei care ajung în zonă, nu uită nici de degustarea vinurilor din Alsacia sau plimbările prin podgoriile din regiune.

  1. Milano

Milano se află printre cele mai vizitate oraşe. An de an, milioane de turişti vizitează acest loc şi se bucură de osptalitatea italienilor. Cu singuranţă, nu vă veţi plictisi aici! Descoperiți Piazza del Duomo, centrul comercial Vittorio Emanuele II, Piazza della Scala, Castelul Sforzesco, Biserica Sant’Ambrogio sau cel mai mare stadion din Italia si probabil cel mai faimos, San Siro. Oraşul Milano este, fară îndoială, unul dintre cele mai modern şi tradiționale oraşe, cu o arhitectură incredibilă. Este și capitala modei, locul ideal pentru cumpărături, unde te poţi bucura de soare și de delicioasa bucătărie italiană.

  1. Madeira

Madeira este cu siguranță cea mai frumoasă insulă din Europa, cu o climă blândă pe tot parcursul anului, unde natura pare că a rămas nealterată. Madeira este bogată în istorie, cultură, gastronomie, tradiție. Denumită și „Perla Atlanticului” sau „Grădina Atlanticului”, insula Madeira din Portugalia este destinația de vacanță perfectă, indiferent de perioada anului în care alegi să o vizitezi. Santana este, în opinia celor mai mulți vizitatori, unul dintre cele mai fermecătoare sate din această insulă.

  1. Edinburgh

O călătorie aici de Paşte, este cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci. Începeți călătoria de Paște pe traseul de Paște al Grădinii Botanice Regale și încercați deliciosul baton de ciocolată făcut cu propria sa rețetă secretă. Dacă doriți să faceți o pauză de la ciocolată, de ce să nu vizitați spectacolul de Paște al păpușilor Alba la Castelul Edinburgh. Puteţi apoi vizita Palatul Holyrood, unde, în fiecare an, are loc nelipsita vânătoare de ouă de Paște. Decorul este completat de muzica tradițională scoțiană și frumoasele dansuri tradiţionale.

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: