AcasăActualitate3 zodii care te pot citi ca pe o carte deschisă!

3 zodii care te pot citi ca pe o carte deschisă!

Cu toții avem acel prieten, cel care parcă știe întotdeauna când păstrăm un secret. Poate fi vorba despre intuiţie, sau pur şi simplu aşa sunt setaţi unii oameni să citească orice gest, trăire sau sentiment. Când poți citi oamenii ca pe o carte, chiar captezi vibrații de la acei oameni. De obicei, astrologia ar putea avea ceva de-a face cu asta. Iată care sunt cele trei semne zodiacale care vă pot citi întotdeauna ca pe o carte deschisă.

Scorpion

Este un joc prostesc să încerci să ascunzi ceva de un Scorpion. Mai mult decât orice alt semn, scorpionul poate întotdeauna să spună când minți sau când îi ascunzi ceva important. Când un Scorpion întreabă: „Ce s-a întâmplat?” sau „Ce mai faci?” ei caută revelații sufletești, nu conversații la nivel de suprafață.  Chiar dacă credeți că faceți o treabă excelentă păstrând un secret faţă de scorpion, el de fapt lasă impresia asta. Conduși de planeta de acțiune Marte, Scorpionii sondează și pătrund și sunt, de asemenea, grozavi la ascultare, așa că ai grijă ce spui în prezenţa lor.

Vărsător

Din anumite motive, Vărsătorii au reputația de a fi „distanțați”, dar acest stereotip nu ar putea fi mai departe de adevăr. Ca semn de aer, fix scopul în viață al Vărsătorului este să cunoască cât mai bine oamenii! Adesea Vărsătorul este numit bătrâna înțeleaptă a zodiacului, observând mereu viața de pe margine, dar luând note detaliate despre tot ce se află în mintea lor. Vărsătorul nu va vorbi decât dacă îi căutați părerea în mod direct, dar când o veți face, vă veți da seama că vă cunosc întreaga poveste a vieții, probabil mai bine decât o știți voi înșivă. Conduși de Saturn – planeta longevității – Vărsătorii sunt arhiviști excelenți, păstrând întotdeauna amintiri uitate de mulţi. Ei știu exact ce se întâmplă cu tine acum, pentru că știu ce s-a întâmplat mereu cu tine și au chitanțele pentru a dovedi acest lucru!

Gemeni

Acesta s-ar putea să vă surprindă din cauza reputației lor de a fi ușor distrași, dar Gemenii sunt deștepți și știu întotdeauna exact ce se întâmplă. Conduși de planeta de comunicații Mercur, Gemenii sunt jurnaliști și anchetatori naturali, întotdeauna dispuși să urmeze o bănuială și să obțină informații. Şi nu încerca să îi minţi. Vor ştii dintr-o privire că denaturezi adevărul şi se şi pricep să te descoase, fără ca tu nici măcar să realizezi asta. Dacă ai partener o persoană din zodia Gemeni, mai bine fi sincer şi deschis. Altfel te aşteaptă o relaţie tumultoasă şi într-un final tot ca el va ieşi.

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: