AcasăActualitate10 semne că vrea să se despartă de tine (dar este prea...

10 semne că vrea să se despartă de tine (dar este prea speriat să te abandoneze)!

A avea o relaţie înseamnă una dintre cele mai reconfortante și hrănitoare experiențe pe care le poți avea în această viață. Aceasta te pot elibera și te pot face să devii o persoană mai bună, dar se pot transforma și într-o închisoare personală.

Problema cu unele relații este că potențiala despărțire poate fi suficientă pentru a-i speria pe unii oameni să nu încheie o relație toxică. Acest lucru este valabil mai ales în cazul bărbaților, care de multe ori nu știu să se despartă de cineva și să facă față lacrimilor, mâniei sau crizelor unei fete. Iată câteva semne, pe care dacă le observe, ia tu decizia de a pleca singură:

  1. El doboară orice comunicare pe care incerci sa o declansezi.

Dacă toate răspunsurile lui sunt răspunsuri dintr-un singur cuvânt, este un semn rău. Dacă în mod regulat nu face niciun efort să încerce să-ți spună ceva despre ziua lui, sau dacă literalmente trebuie să scoți informații din el, a terminat.

Nu te mai consideră prieten și confident al lui. El te oprește pentru că vrea să-l lași în pace.

  1. Sexul este acum un lucru din trecut.

Bărbații sunt creaturi foarte fizice. Aceasta înseamnă că au tendința de a-și arăta afecțiunea fizic. Dacă nu se poate decide să facă sex cu tine treaz și dacă a încetat să mai inițieze, relația s-a terminat de ceva vreme.

O viață sexuală împlinită este un semn revelator că partenerul tău îți acordă atenție. Totuși, acesta nu este cazul pentru fiecare relație.

Nu toți partenerii au aceeași dorință sexuală. Dar dacă observi o schimbare drastică în viața ta sexuală, este un semn că ceva nu mai funcționează – emoțional și fizic.

  1. Nu mai încearcă să se certe cu tine.

Un bărbat care vrea să salveze o relație se va certa cu tine dacă simte că există o problemă majoră care trebuie abordată. Dacă observi că a încetat să mai încerce să se certe pentru lucruri care l-au bifat, el a trecut deja din relație.

  1. Ai observat că oftează în jurul tău… mult.

Suspinele sunt adesea o modalitate prin care oamenii transmit plictiseala, exasperarea sau chiar frustrarea. Dacă este atât de frustrat de tine, este un semn că a terminat deja să încerce.

  1. A încetat să cheltuiască bani cu tine.

Când voi doi ați început să ieșiți, el avea întotdeauna bani de rezervă. Acum, în ciuda faptului că nu are nicio factură adăugată și a primit o mărire de salariu, el este întotdeauna în stare de faliment. Indiferent dacă vrem să recunoaștem sau nu, avem tendința de a evita să cheltuim bani pe oameni de care nu ne pasă. Cu alte cuvinte, atunci când interesul unui bărbat scade, la fel scade și suma de bani pe care o cheltuiește pe tine.

  1. Trebuie să mergi pe coji de ouă în jurul lui pentru că a devenit atât de iritabil.

Acesta este un semn că relația trebuie să se încheie, chiar dacă tu trebuie să fii cel care să apese pe trăgaci.

Când un tip se înfurie atât de ușor încât trebuie să treci în vârful picioarelor în jurul lui, nu mai este o situație sănătoasă. A fi forțat să mergi pe cojile de ouă este un semn că relația se dezvăluie de resentimente, furie și rănire.

Fă-ți tie și partenerului tău o favoare și părăsește această relație toxică înainte să te consume.

  1. A încetat să-i pese de zilele semnificative.

Îți amintești cum obișnuia partenerul tău să-ți amintească ziua de naștere și aniversarea? Da, cuvintele cheie de aici sunt „obișnuia să”.

Acest tip de uitare este adesea semn că problemele sunt mult mai profunde.

  1. A încetat să fie atent cu lucrurile tale

Puteți spune cât de mult vă respectă o persoană după cât de mult vă respectă proprietatea. Dacă nu le mai pasă să-ți trateze bunurile frumos, este un semn că nu te mai respectă sau nu te mai place.

Dacă se străduiesc să-ți strice lucrurile, este sigur să spui că încearcă să te determine să vă despărţiţi.

  1. A încetat să mai vorbească despre planuri pe termen lung sau a pus planuri majore pe termen lung pe o perioadă nedeterminată fără motiv.

Devine amăgitor când îl întrebi despre o nuntă? Dacă nu vă amintiți ultima dată când a încercat să inițieze o vacanță pentru cuplu sau să vorbească despre mutarea împreună, este posibil să aveți de-a face cu un tip care a terminat această relație și așteaptă să scape de tine.

  1. Se luptă cu tine pentru chestiuni aparent lipsite de importanță.

Acesta este un indicator că există probleme mult mai mari în joc și nu sunt probleme despre care dorește să vorbească.

De cele mai multe ori, un bărbat care se luptă la întâmplare fie trișează, caută să se despartă, fie caută să te distrugă. A duce lupte prostești este un semn că un bărbat este nefericit în relație – și că relația ta este pe moarte.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: