AcasăActualitate10 decoratiuni adorabile care vă vor transforma masa de Paşte!

10 decoratiuni adorabile care vă vor transforma masa de Paşte!

Dacă aveţi invitaţi la masa de Paşte sau pur şi simplu doriţi să vă încântaţi ochiul, atunci veți dori să vă asigurați că decorul mesei de Paște arată la fel de festiv ca și deserturile de Paște. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Suntem aici să vă dăm câteva idei.

Fie că doriţi să faceți singuri decorațiunile de Paște sau pur și simplu să le cumpărați, vă dăm câteva idei de decorațiuni pentru masa de Paște care vă vor ajuta să vă inspirați:

  1. Cine nu și-ar dori un astfel de aranjament prețios? Pentru a-l realiza, călcați un șervețel de masă pătrat, apoi pliați-l în jumătate în diagonală într-o formă de triunghi. Începând din vârful triunghiului, rulați întreg șervețelul, apoi puneți un ou decorat chiar deasupra centrului ruloului. În cele din urmă, strângeți capetele în partea de sus, astfel încât șervețelul să se înfășoare în jurul oului și legați-l cu o panglică pentru a crea urechi.
  2. Cât de distractiv este această piesă festivă de Paște? Mai întâi, folosiți un cuțit pentru a tăia un oval în ouăle de carton. Aplicați un strat de vopsea pe ouă și lăsați să se usuce. Umpleți ouăle cu hârtie absorbantă, apoi puneți toate ouăle într-o cutie de carton. Într-un castron mic, amestecați câteva picături de apă cu o bucată de vopsea, apoi înmuiați perii periuței de dinți și folosiți degetul mare pentru a păta vopseaua pe ouă pentru a crea pete. Pune orice flori aveţi într-o vază de care prindeţi ouăle decorate, abia după ce lipiți o buclă mică de panglică în partea de sus a ouălor cu care să le prindeţi. Aranjați iarba de Paște în interiorul ouălor, apoi adăugați fursecuri în formă de iepuraș și pui.
  3. Buchet de ouă de Paște. Vopsiți o duzină de ouă în diferite nuanțe de roz (sau orice altă culoare doriți) pentru a face acest aranjament unic. Odată ce le-ați obținut culorile dorite, aranjați-le într-o vază de sticlă transparentă. Apoi, potriviți culorile florilor cu ouăle pentru o imagine frumoasă.
  4. Aranjament de masă cu iarbă. Așezați iepurași de ciocolată, ouă și recipiente de sticlă umplute cu jeleu pe un dreptunghi lung și plat de iarbă de gazon şi aşezaţi-le îm centrul mesei. Vor da o imagine ruptă din fotografii.
  5. Decorul cu lalele. Faceți un aranjament rapid și frumos legând o lalea proaspătă pe un șervețel pliat.
  6. Ouă cu monograme. Toată lumea își va putea găsi locul la masă fără nicio problemă, datorită acestor cartonașe cu ouă de Paște cu monogramă. Pentru a le face, utilizați o pensulă mică pentru a păta vopsea acrilică bronzată (diluată cu puțină apă) pe ouăle nevopsite. Odată uscat, scrieți de mână inițialele fiecărui oaspete cu un stilou cu vopsea aurie.
  7. Inele pentru șervețele, urechi de iepuraș, Folosește un șablon de ureche de iepuraș pentru a crea cele mai drăguțe inele pentru șervețele pe care probabil le-au văzut invitații tăi. Pentru a începe, folosiți foarfeca pentru a tăia o secțiune de 3,5 cm de tub de prosop de hârtie. Din pâslă albă sau roz, tăiați un dreptunghi și lipiți-l în jurul inelului de carton. Faceți formele urechii exterioare cu pâslă care să se potrivească cu culoarea inelului, iar urechile interioare cu cealaltă culoare din pâslă. Atașați urechile de inelul acoperit cu pâslă. Odată uscate, îndoiți urechile pentru a le face să stea în poziție verticală, apoi împingeți un șervețel prin inel.
  8. Aranjamente care imita morcovii. Cea mai bună parte a acestor aranjamente de morcovi este că pot fi foloste pentru mai mult timp şi mai multe ocazii.
  9. Suport pentru tacâmuri Iepuraş. Argintăria arată mult mai festivă atunci când este ascunsă într-o pungă de iepuraș de culoare pastel.
  10. Naproane pentru farfurii, cu motive de Paște. Adaugă un pic de personalitate mesei tale cu un set de naproane cu model de ouă de Paște.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: